Her beast zwarte trui / sweater met witte tekst voor heren / koppels / bruidspaar

Her Beast fun sweater / trui zwart met witte letters voor heren. Op deze zwarte trui staat in het wit de tekst: her beast. Grappige sweater om cadeau te ...

€ 21,44

Her Beast fun sweater / trui zwart met witte letters voor heren. Op deze zwarte trui staat in het wit de tekst: her beast. Grappige sweater om cadeau te geven en om te dragen op een feestje, festival of gewoon in het algemeen. De vrouwelijke variant vindt u door te zoeken op: his beauty sweater / 10187036.
Deze twee truien zijn leuk als kado / huwelijkscadeau voor een bruidspaar of koppel, maar ook leuk om als stel / echtpaar te dragen op bijvoorbeeld een themafeest, een festival of gewoon in het algemeen.

De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.
Onderstaand vind u alle specificaties voor Her beast zwarte trui / sweater met witte tekst voor heren / koppels / bruidspaar.
Afdeling: Ongedefinieerd
Seizoen: Ongedefinieerd
Mode jaar: 0
Aanbieding: Nee
Merk: Bellatio Decorations
Prijs: 21,44
Levertijd: 24 uur
Bezorgkosten: 4,99
Her beast zwarte trui / sweater met witte tekst voor heren / koppels / bruidspaar is te koop bij Fashionstore.nl . Onderstaand vind u de beschikbare gegevens.
Afbeelding Winkel Productnaam Voorraad Verz. Prijs
Her beast zwarte trui / sweater met witte tekst voor heren / koppels / bruidspaar Fashionstore.nl € 4,99 € 21,44 Bestel nu!