Roodkapje jurkje verkleed kostuum/outfit voor dames

Sexy roodkapje verkleed kostuum/jurkje voor dames. Compleet sprookjesfiguur verkleedkostuum, bestaande uit: een jurkje met rood/witte klokkende rok met k...

€ 46,99

Sexy roodkapje verkleed kostuum/jurkje voor dames. Compleet sprookjesfiguur verkleedkostuum, bestaande uit: een jurkje met rood/witte klokkende rok met kanten details en een aangehecht zwart korset en witte blouse en een losse rode cape met satijnlook. De cape kunt u over uw schouders dragen en vastknopen middels een zwart touwtje aan de voorzijde. Het korset bevat geen echte baleinen en is gemaakt van zachte stof. Accessoires, zoals een mandje of panty, niet inbegrepen maar wel los verkrijgbaar in deze webshop.
Materiaal: 100% polyester, de stof rekt niet mee. Pasvorm: strak, nauw aansluitend. Bij twijfel tussen twee maten adviseren wij om voor de grootste maat te kiezen. Bij dames een lange lengte en/of grotere cupmaat, bilpartij, buikomtrek en/of heupomtrek kan dit jurkje een stuk korter vallen dan afgebeeld. Het jurkje behoort tot de sexy Smiffys Fever lijn en hoort dan ook kort te vallen.
Sprookjes gebroeders Grimm roodkapje en de boze wolf verkleedoutfit voor dames.
Onderstaand vind u alle specificaties voor Roodkapje jurkje verkleed kostuum/outfit voor dames.
Afdeling: Dames
Seizoen: Ongedefinieerd
Mode jaar: 0
Aanbieding: Nee
Merk: Merkloos
Prijs: 46,99
Levertijd: 24 uur
Bezorgkosten: 4,99
Roodkapje jurkje verkleed kostuum/outfit voor dames is te koop bij Fashionstore.nl . Onderstaand vind u de beschikbare gegevens.
Afbeelding Winkel Productnaam Voorraad Verz. Prijs
Roodkapje jurkje verkleed kostuum/outfit voor dames Fashionstore.nl € 4,99 € 46,99 Bestel nu!