Zusters jurkje blauw/wit verkleed kostuum/outfit voor dames

Blauwe/witte zuster verkleed kostuum/jurk voor dames. Compleet verkleedkostuum, bestaande uit: een blauw/wit gestreept jurkje met aangehecht schortje en ...

€ 31,99

Blauwe/witte zuster verkleed kostuum/jurk voor dames. Compleet verkleedkostuum, bestaande uit: een blauw/wit gestreept jurkje met aangehecht schortje en kanten details en een bijpassend hoofdkapje. Zowel het schortje als het hoofdkapje hebben een satijnlook. Accessoires (panty, pantykousen, spuit en schoeisel) niet inbegrepen maar wel los verkrijgbaar in deze webshop.
Materiaal: 100% polyester, de stof rekt niet mee. Wasvoorschrift: enkel handwas, de kleuren kunnen doorlopen. Pasvorm: recht, niet getailleerd. Middels het schort kunt u een taille creeeren door het schort om te knopen. Bij twijfel tussen twee maten adviseren wij om voor de grootste maat te kiezen. Omdat de stof niet rekt wordt dit kostuum afgeraden voor dames met een grotere cupmaat, bilpartij, buikomtrek en/of heupomtrek. Ook ziet het kostuum er voor dames met ronde vormen anders uit dan afgebeeld, het geheel kan dan ook korter vallen dan afgebeeld.
Ziekenhuis thema dokters/zusters/verpleegsters verkleedoutfits voor dames.
Onderstaand vind u alle specificaties voor Zusters jurkje blauw/wit verkleed kostuum/outfit voor dames.
Afdeling: Dames
Seizoen: Ongedefinieerd
Mode jaar: 0
Aanbieding: Nee
Merk: Smiffys
Prijs: 31,99
Levertijd: 24 uur
Bezorgkosten: 4,99
Zusters jurkje blauw/wit verkleed kostuum/outfit voor dames is te koop bij Fashionstore.nl . Onderstaand vind u de beschikbare gegevens.
Afbeelding Winkel Productnaam Voorraad Verz. Prijs
Zusters jurkje blauw/wit verkleed kostuum/outfit voor dames Fashionstore.nl € 4,99 € 31,99 Bestel nu!