Petrol blauwe rugtas/rugzak anti-diefstal met USB en RFID 13 liter

Anti diefstal rugtas/rugzak petrol 13 liter. Deze handige rugtas/rugzak is voorzien van een antidiefstalvak aan de achterkant, een binnenvak met USB-uitg...

€ 15,99

Anti diefstal rugtas/rugzak petrol 13 liter. Deze handige rugtas/rugzak is voorzien van een antidiefstalvak aan de achterkant, een binnenvak met USB-uitgang en micro USB kabel om bijvoorbeeld je powerbank aan te hangen en een zijvak met RFID-bescherming. Hierin zijn pasjes beschermd tegen skimmen. Gevoerde compartimenten voor een tablet van max 10 inch en een laptop tot 15 inch. Extra draagcomfort door de gewatteerde schouderbanden en achterkant. Inhoud: ongeveer 13 liter. Formaat: 28 x 40 x 12 cm. Materiaal: 300D duurzaam polyester. Kleur: petrol blauw melange. De eerste afbeelding is de kleur van de tas. De kleur van de tas op de detailafbeeldingen kan anders zijn. Anti-diefstal/zakkenroller proof rugtas/rugzakken voor op school/reis.
Onderstaand vind u alle specificaties voor Petrol blauwe rugtas/rugzak anti-diefstal met USB en RFID 13 liter.
Afdeling: Ongedefinieerd
Seizoen: Ongedefinieerd
Mode jaar: 0
Aanbieding: Nee
Merk: Merkloos
Prijs: 15,99
Levertijd: 24 uur
Bezorgkosten: 4,50
Petrol blauwe rugtas/rugzak anti-diefstal met USB en RFID 13 liter is te koop bij Fashionstore.nl . Onderstaand vind u de beschikbare gegevens.
Afbeelding Winkel Productnaam Voorraad Verz. Prijs
Petrol blauwe rugtas/rugzak anti-diefstal met USB en RFID 13 liter Fashionstore.nl € 4,50 € 15,99 Bestel nu!