Over ons

 • Wie is Zukado.nl

  Zukado.nl is de plek op internet worden waar je producten kunt zoeken, vergelijken en direct bestellen tegen de laagste prijzen.

  Zukado.nl is een initiatief van Richard van der Meel en Ron Brouwer die gezamenlijk Black Lizard v.o.f. hebben opgericht met als primair en momenteel enig doel de ontwikkeling van de website. Richard en Ron hebben beide veel ervaring in de website ontwikkeling. Ze streven ernaar web oplossingen te bouwen die mensen écht willen gebruiken.

  "Zukado.nl | Zoeken, vergelijken en direct bestellen". Dat alles tegen de laagste prijs en bij kwaliteit webshops!

 • Ons doel

  Zukado.nl is de plek op internet waar bezoekers snel prijzen van producten kunnen vergelijken. Uniek aan Zukado.nl is dat alleen informatie getoond wordt over de producten. Op die manier proberen we zo goed mogelijk te voorzien in de echte behoefte van de gebruiker. Geen onnodige advertenties of andere afleidende zaken. Producten, productinformatie en waar deze het goedkoopst verkrijgbaar is.

  "Zukado.nl | Zoeken, vergelijken en direct bestellen". Dat alles tegen de laagste prijs en bij kwaliteit webshops!

 • Tevredenheid

  Wij willen dat jij via zukado.nl de producten zoekt, vergelijkt en besteld.

  We streven naar volledige tevredenheid van de bezoekers. De bezoeker moet kunnen vinden wat hij zoekt en het tegen de laagste prijs kunnen bestellen bij één van de kwaliteit webshops!

  Mis je producten? Werkt er iets niet handig? Vragen, opmerkingen of ideeën? Neem contact met ons op via Facebook of Twitter